Boot polijsten

Jouw boot polijsten? Dat kan!

Jouw boot polijsten? De lente staat weer voor de deur, je boot komt weer uit de winterstalling en je wilt weer lekker gaan varen. Je ziet alleen dat deze wel een poetsbeurt kan gebruiken. Wellicht kan jouw boot een polijstbeurt gebruiken. Wij werken samen aan het perfecte eindresultaat voor jouw boot. Bij ons staat kwaliteit voorop en niet de kwantiteit.

Wij nemen tijd voor jouw boot en met het gebruik van de juiste machines met de juiste producten waarborgen wij de kwaliteit. Bij het polijsten is er aandacht voor jouw boot en wordt er gekeken en geluisterd naar jouw wens(en). Polijsten kost weliswaar tijd, maar levert een super strak resultaat op!

Wil je de binnenkant van jouw vaartuig ook laten verzorgen? Geen probleem! Door onze samenwerking met Verhuisschoon.nl, is het ook mogelijk om de binnenkant aan te pakken. Zo ga je straks met een compleet frisse boot de wateren op.

Bekijk de mogelijkheden!

Polijstresultaten

Deze vieze boot had een beetje hulp nodig zijn schoonheid weer terug te vinden. Na een behandeling van ons is dit resultaat behaald door een drie-staps polijsttechniek toe te passen.

Schuren én polijstresultaat

Deze groene gigant had ook last van wat viezigheden, dus was het tijd voor ons om de mouwen op te stropen en dat eens op te lossen! Door een-staps te schuren en daarna een polijst-finish toe te passen hebben we een prachtig resultaat bereikt.

Nauwkeurige schuurtechniek

Marineblauw is een prachtige kleur, daarom was het ook jammer dat deze zeilboot zijn kracht en kleur had verloren. Tijd voor ons om middels twee-staps schuren en drie-staps te polijsten ook dáár eens verandering in te brengen!

Jouw boot polijsten voor spic en span resultaat?

Dan is polijsten een goede zet. Wat zijn de prijzen hiervan? Dat verschilt per boot! Het polijsten van boten is maatwerk. Hiervoor zouden wij op maat een offerte moeten opstellen. Je kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier of even bellen naar 06-10282906. We staan jou graag te woord!