Opti-glass pro

OPTI-COAT PRO 3

De aankondiging waar jullie allemaal op hebben gewacht…

Wat is Opti-Coat Pro3?

Opti-Coat Pro3 is de ultieme bescherming en glans van keramische lak. Het is de meest geavanceerde coating die bescherming en glans biedt, en is vier keer dikker dan Opti-Coat Pro of Pro +. Opti-Coat Pro3 biedt de meeste chemische weerstand en milieubescherming. Opti-Coat Pro3 verbetert de duurzaamheid van de lak van uw auto door verschillende beschermingslagen toe te voegen voor de levensduur van uw auto.

Opti-Coat Pro3 biedt een beschermende keramische coating met een superieure weerstand tegen swirls, chemisch etsen en vervagen. Vervolgens wordt Opti-Coat Pro3 Top Coat toegevoegd om de hardheid en krasbestendigheid van de keramische blanke lak verder te verhogen gedurende de levensduur van de lak op uw voertuig.

Hoe werkt het?

De geavanceerde formule van Opti-Coat Pro3 is ontworpen om een ​​hardere, dikkere, krasbestendigere, meerlaagse blanke lak met meer diepte en glans te creëren. Het is een permanente hydrofobe beschermingslaag.

Het is chemisch resistent, zodat het niet oplost na meerdere wasbeurten en niet vermindert onder bijtende zuren zoals vogelpoep. Eventuele vuiltjes of beestjes komen gemakkelijk los en u hoeft uw auto nooit meer in de was te laten zetten. Bovendien is het niet-oxiderend, zodat Opti-Coat Pro3 die glans vasthoudt en beschermt tegen schadelijke UV-stralen gedurende de levensduur van uw auto.

Waarom maakt het uit?

Uw auto is een geweldige investering en om de waarde te maximaliseren, wilt u de meest geavanceerde coating op de markt om uw auto te beschermen zolang u erin rijdt. Opti-Coat Pro3 wordt geleverd met een onbeperkte garantie (vraag naar de voorwaarden) voor de bescherming van keramische lak en is ontworpen om de afwerking van uw auto te beschermen en te verfraaien, terwijl het onderhoud veel gemakkelijker wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je interesse of een vraag? Neem gerust even contact met ons op via het contactformulier of via ons telefoonnummer: 06-10282906