Opti-Coat Pro Plus

OPTI-COAT PRO PLUS

De Opti-Coat Pro Plus is de ultieme bescherming en glans van keramische lak. Dit pakket zorgt voor een nog gladder oppervlak en meer glans dan men gewend is met de Opti-Coat Pro. Deze coating werkt als een versterker van de Opti-Coat Pro en is daarom een ultieme coating die wij kunnen bieden op het gebied van keramische coatings.

Door middel van de geavanceerde formule geeft deze coating een uitstekende glans en voertuig protectie. Jouw auto zal door hydrofobische eigenschappen schoon blijven en worden beschermd voor in de toekomst.

Hoe werkt Opti-Coat Pro Plus?

Opti-Coat is een harde keramische laag die zorgt voor bescherming tegen krassen met een hardheid van 9h (schaal 0 tot 10). Daarnaast beschermt deze coating tegen vogelpoep, zure regen, strooizout enzovoort.

De prepolymeer maakt een microscopische verbinding met de lak wat als gevolg heeft dat er een permanente bescherming op het oppervlak wordt gecreëerd. Door de hydrofobische eigenschap die de coating meebrengt, zal jouw auto langer vrij zijn van vervuiling. Opti-Coat heeft een betere weerstand tegen krassen, vervuiling en chemische stoffen dan andere coatings die verkrijgbaar zijn. Het is de ultieme bescherming voor de lak van jouw auto.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voordat wij beginnen met het aanbrengen van de coating op jouw auto, brengen wij de lak terug naar de hoogst haalbare staat. De volgende vier stappen zijn hiervoor nodig:

  • Eerst krijgt de auto een extreem goede reiniging, waarbij alle vuil verwijderd wordt
  • Hierna volgt het polijst proces. Hoeveel stappen hiervoor nodig zijn, hangt af van de staat waarin de lak verkeerd
  • Tot slot wordt er een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en de Opti-Coat Pro +
  • Hierna is jouw auto klaar voor het coatingproces
  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herkeuring.
  • Op deze behandeling geven wij 7 jaar garantie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je interesse of een vraag? Neem gerust even contact met ons op via het contactformulier of via ons telefoonnummer: 06-10282906