Opti-coat pro

OPTI-COAT PRO

OPTI-COAT PRO: DE BESTE KEUZE VOOR PERMANENTE LAKBESCHERMING

De Opti-Coat Pro is de beste keuze voor permanente lakbescherming. In vergelijking tot andere behandelingen (zoals een wax of sealant) is deze coating niet af te wassen en zal veel minder snel gaan slijten. Deze coating fungeert als tweede blanke laklaag die bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf.

Wat is Opti-Coat Pro?

Opti-Coat Pro is een blanke coatinglaag. Deze coatinglaag is vergelijkbaar met de blanke lak die al op jouw voertuig zit. Opti-Coat pro is bedoeld als permanente blanke coating die bescherming biedt aan de onderlaag. De Opti Coat Pro kan worden toegepast op elke buitenoppervlak. De coating is een extra barrière tussen de invloeden van buitenaf en de lak op jouw voertuig. Het oppervlak zal zijn nieuwstaat blijven behouden, doordat de lak zijn originele kleur behoudt en verontreinigingen worden geweerd.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voordat wij beginnen met het aanbrengen van de coating op jouw auto, brengen wij de lak terug naar de hoogst haalbare staat. De volgende vier stappen zijn hiervoor nodig:

  • Eerst krijgt de auto een extreem goede reiniging, waarbij alle vuil verwijderd wordt
  • Hierna volgt het polijst proces. Hoeveel stappen hiervoor nodig zijn, hangt af van de staat waarin de lak verkeerd
  • Tot slot wordt er een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en de Opti-Coat Pro 
  • Hierna is jouw auto klaar voor het coatingproces. 
  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op deze behandeling geven wij 5 jaar garantie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je interesse of een vraag? Neem gerust even contact met ons op via het contactformulier of via ons telefoonnummer: 06-10282906