Wat is coating?

OPTI GLASS PRO

De Opti-Glass Pro is gemaakt om chemische verbinding met glas aan te gaan. Hierdoor creëert er een hydrofobische laag. Daarnaast zorgt de coating voor beter zicht tijdens regenval en het water zal bij lage snelheden zonder het gebruik van de ruitenwissers van het raam afglijden. Normaliter bevatten glas sealants siliconen. Deze coating is daarentegen superieur in levensduur en beschadigingen van de ruitenwissers.

Hoe moet je autoramen coaten met Opti-Glass Pro?

Met Opti-Glass pro creëer je een contacthoek tussen het glas en water. Hierdoor ontstaat er een super hydrofobisch effect. Dit betekent dat het water min of meer wordt afgestoten door het glas. Hierdoor hoef jij jouw ruitenwissers minder vaak te gebruiken. Bij hogere snelheden hoef je zelfs je ruitenwissers niet eens te gebruiken. De meest voorkomende reden van klanten waarom zij kiezen voor Opti-Glass Pro is de verbetering van de zichtbaarheid tijdens de regenbuien. Dit vergroot ook nog eens de verkeersveiligheid. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je interesse of een vraag? Neem gerust even contact met ons op via het contactformulier of via ons telefoonnummer: 06-10282906

Disclaimer

Het kan zijn dat de beschermlaag wordt aangetast nadat je (meerdere malen) de wasstraat bent doorgegaan. Hierdoor kan het zijn dat de kwaliteit binnen een jaar niet meer kan worden gewaarborgd. Dit valt dan niet onder de garantie.

Beter zicht tijdens het rijden en regen

Langere levensduur ruitenwissers

1 jaar garantie op een behandeling